1:a advent

Malin ringde på morgonen och bjöd in oss på våfflor till fotbollsmatchen som våra herrar ville se. Det smakade mycket bra och med ett trevligt sällskap Maria, Jocke, Malin och Christian så smakäde det så klart ännu bättre=) Som om inte det var nog så bjöd tomtemor även på glögg och pepparkakor 1:a advent=) Mätta och belåtna åkte vi hem. Puss på dig Malin! 

Martins och Christians pedagogiska våfflor

Hej och hallå=)

Jag måste bara nämna på Hannas begäran att även hon hjälpte till att byta däck på vår bil. Hon rullade ett däck hela vägen från garaget till bilen(ca 7 meter). Tack för hjälpen kära kusin;)

Lördag

Idag har jag och Martin bytt till vinterdäck och passade på att äta frukost hos mina föräldrar. Efter det åkte Jag, hanna och Martin till Ale Torg och handlade present till Maria som vi och alla Marias vänner överraskade med en babyshower. Efter det har vi bara varit hemma och slappat. Nu skall vi på Partaj hos Therese=) Ha en bra kväll!


Fredag 27/11

I går var jag och jobbade sen drog jag till Malin och Christians nya lya. Det var jättefint! Hela hennes härliga familj var där och dom bjöd på flygande jakob(smaskigt!). Efter det åkte vi till rebecca och Jonas och kollade på idol. Hanna var där också. Kollade på Björn Gustavsson dvd:n. Haha! fan vad rolig han är! Sen töntade vi oss och skickade massa fula frågor till 118100. Skrattade så jag fick ont i magen...

Frölunda-Hv71

Heja, heja, heja HV!  HV blå är dom bästa!

 

Nu kollar jag på Frölunda-Hv71. Just nu står det 0-2=) Hanna är du/var du på matchen?

Jag har för övrigt varit på Service och kundbemötande kurs idag innan jobbet. Jag är inte van att gå upp så tidigt så nu är jag trött. Men imorgon blir det sovmorgon för jag ska vara ledig. Har pratat med Alexandra om att ses och fika. Kanske kan träffa Noelia med. Heja Hv71! Tjing!


Inflyttningsfest

Nu har jag pratat i telefon med Malin i 59 minuter och 26 sekunder. Tiden går fort när man har roligt=) Igår var jag på inflyttningsfest hos Adelina. Det var jätte roligt! Träffade Alexandra och Tina med som jag inte träffat på jätte länge. Kvällen slutade på Trädgårn med massa dans. När vi kom dit träffade vi Elisabeth, Emelie F, Therese och Johanna med vilket med var roligt eftersom att jag inte träffat dom på länge heller. Ikväll ska jag på bio New moon med mamma Natti och Steffi. Är lite bakis och ser fram emot en stor salt poppcorn och en kall cola. Tack Adde och alla andra som var med igår för en trevlig kväll! Puss på er!

 
 
 

Paradise hotel

Nu kollar jag på paradise hotel, vilken jäkla såpa såpa detta är alltså. snart ska jag  sova och läsa min bok. Jag ska vara ledig imorgon och på Fredag ska jag ha tjejkväll på salongen i samarbete med vakna-fonden. Då kommer det ca 10 tjejer som går i nionde klass i ale och stylar håret på varandra. Självklart med bra tips från mig som frisör. På lördag blir det inflyttningsfest hos Adelina=) På söndag ska jag på bio med mamma, Nathalie och Stephanie. Vi ska se New moon. Det ska bli en riktigt kul helg!

Idol

Nu är Martin och gör tenta. Kul att dom sätter den fredag kväll kl 18-22. Själv kollar jag på idol. Måste bara säga att alla som är kvar är så bra! Det har aldrig varit så svårt att välja en favorit som i år, ändrar mig hela tiden.

Underbara fina Martin

Okej jag måste bara skryta lite...
Igår när jag kom hem satt det en lapp innanför dörren.Man blir ju hur glad som helst! Det bor en liten romantiker i Martin och är när man minst anar så kommer han fram=) Sådana småsaker uppskattas som bara den, han gjorde min kväll.


Jag är så klantig!

Jag måste skriva om detta även om jag skäms. Jag har köpt ett par jätte fina stövlar som ligger på ca 1300 ordinarie pris. Jag köpte dom för 700 vilket är mycket pengar iaf för mig. Men gissa om jag slängde kartongen med den ena stöveln i när jag skulle ut med skräpet? Ja, det gjorte jag!  Och gissa om jag kom på det först 2 dagar efter att sopbilen redan hade hämtat mina fina stövlar? Ja, det gjorde jag! Får väl skylla på att jag åt starka tabletter den dagen för min rygg. Eller nej, det får jag fan inte skylla på för jag var bara rent ut sagt så ofattbart jävla klantig!

Fy *** det äckligaste jag sett!Den här killen har en finne som jag aldrig trodde att jag skulle få se. Fy fan! Kolla inte om du är känslig! Men om ni vill se kan ni göra det här. Glöm inte att jag varnade er!

Ont i ryggen

Idag har jag varit hemma och haft ont i ryggen. Har bara vilat och sovit hela dagen. Tråkig dag! Jag har faktiskt hunnit ritat två teckningar idag utöver vilandet. såhär blev dom:

 Pappa och mamma                                           Martin

Fadder

Nu har jag äntligen ansökt om att bli fadder hos sos-barnbyar. Snart får jag reda på vem barnet är. Detta kommer att kosta mig 200 kr/mån. En summa jag klarar mig utan. Känns skönt!=)

Grattis Martin

Uppdate. Ja det finns inte mycket att säga stämningen är förvånansvärt lugn och inga bråk har ännu uppstått här i Tv-soffan. Grattis till Aik och Martin!

IFK-AIK

Uppdate Direkt från tv-soffan Ramselius/Lindeberg. Adelina, Hanna och Emma satsar och ger sig in i matchen med en Hejaramsa och Ifk flagga. Martin kontrar och öppnar en Stockholm öl. Det är en mycket spänd stämning i soffan som är helt fullsatt. Hur skall det gå. Ifk leder just nu med 1-0. Spännande. Over and out.


VS
RSS 2.0