Sushi & fotboll

I kväll har Isabelle och Martin varit här och gjort sushi. När min Martin kom hem från jobbet käkade vi. Sushin blev supergod!

Söta Isabelle lär sig hur man gör Sushi


 Efter maten åt vi massa godis och kollade på fotbollen. Vi fick även sällskap av Christian, Johan och Jocke. Men ni som såg matchen ärligt talat vilken besvikelse!


Kommentarer
Postat av: Mia

Åh va gott de ser ut =)

Snart så, så får ja också äta de igen =)

2009-10-11 @ 09:11:27
URL: http://miafiaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Superfin blogg! :)

Allt bra med dig? ;b(http://steeler.blogg.se/)

2009-10-11 @ 14:43:25
Postat av: Anonym

Superfin blogg! :)

Allt bra med dig? ;b(http://steeler.blogg.se/)

2009-10-11 @ 14:44:13
Postat av: Anonym

Den jobbigaste perioden i ens liv sägs ju vara tonåren,ellerhur?Man jämför sig med andra,man blir bara osäkrare och osäkrare på sig själv.Man börjar också skaffa nya kompisar,och glider ifrån dom gamla kompisarna.Killar och kärlek gör inte det hela bättre.Hur ska man göra för att få en killes uppmärksamhet,hur vet man att en kille gillar en osv..usch,det hela är så rörigt.Men jag skriver en blogg en allt det! Jag ger tips på hur ditt självförtroende och sjukkänsla kan stärkas när det gäller den svåra tonårs perioden.Jag skriver också om 100 andra saker som har med självförtroende att göra ,bla hur du kan stärka din kompis självförtroende .Jag tar också upp mobbning,anorexia,grupptryck osv.Även om inte du känner dig som många andra tonåringar gör,så tycker jag verkligen att du ska kolla in denna blogg ändå eftersom att en sån hära blogg verkligen behövs bland dagens ungdomar .Jag själv är 15,så jag vet vad jag pratar om.Kram från JUNO – http://jjuno.blogg.se

2009-10-11 @ 16:15:26
Postat av: Kristine

Hejsan. Jag älskar sushi och skulle själv vilja prova på att göra egen. Vad för slags ris använde du då riset i köp-sushin är väldigt kladdigt ihopsatt, det faller liksom inte isär som vanligt ris. sen undrar jag också vad för slags lax ni köpte och hade till, vart nånstans och vad för märke? samt vad för soya ni använde? Smakade det likt köp sushi? kram på dig!

2009-10-16 @ 00:03:36
URL: http://krisssros.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0