Årets sista sommardag?Idag har jag jobbat och vi hade en ny tjej på salongen som skall praktisera hos oss. Hon går första året på Burgårdens frisörskola. Jätte gullig tjej! Har haft en riktigt härlig dag på jobbet och det har varit en grymt skön solig dag, även om jag inte hunnit vara ute i solen så mycket så har man känt värmen genom att bara kolla ut och se solen lysa. Kanske var sista sommardagen? Imorgon ska det regna. 

Några andra saker som har gjort dagen lite roligare är att jag har klippt och färgat håret på Camilla och det blev grymt bra och så klippte mamma in mitt löshår så att jag äntligen kan ha håret utsläppt. Men det bästa av allt var att en av mina kunder (80år) Ringde och berättade hur nöjd hon var och alltid är när jag har permanentat hennes hår. Hon är så cool! Man blir bara så glad när man träffar henne eller pratar med henne. Varje gång jag ser henne hoppas jag att jag vara lika pigg och glad som hon när jag är 80år. Sådana saker som nöjda kunder förgyller min dag det är ju mitt mål i mitt arbete. Snart skall jag hämta Martin som är på nollningsfest igen. Imogon skall jag träffa Fanny:)


Kommentarer
Postat av: sofie

jag har bara klippt mig två gånger hos dig, men jag blir också supernöjd. Det är därför jag kommer tillbaka :)

2009-09-02 @ 16:00:39
Postat av: Hanna

HAHAHAHAHAHAHAHA!! Oj va fort jag läste här nu... Jag läste att "så klippte mamma in mitt KÖNShår..." Hahaha... Jag börjar bli gammal ;)

2009-09-03 @ 22:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0