Curling guld!

Yes! Sverige har tagit ett till guld! och jag skulle vara uppe och titta men både jag och Martin somnade på soffan och vaknade när det jublades. Var hos Malin och Christian igår och åt lite middag det blev jättegod mat och gott sällskap=) Nu ska jag gå och träna kanske ska till Ikea och kolla ut nya sängar eftersom att våra blivit gropiga och skeva. Det var en Ikea nisse och kollade på vår reklamation och han sa att vi kunde kolla ut nya. Kanske ska köpa ett sminkbord med men jag vet inte. Våra planer om att åka snowbord i alebacken blev inte så lyckade eftersom att snön smälter bort. Typiskt! Sen har jag världens beslutsångest över vad jag ska göra ikväll. Utekväll med Sofia och några andra tjejer eller mysig hemma kväll hos Maria och jocke? Just nu lutar det åt utgång för sofia har ju faktiskt fyllt år med. Men jag får se senare.  
Underbara, fina, Malin!
Idag har jag lunchat med min Malin! Det var ett tag sedan vi sågs så det var jätte skönt att träffa henne! efter jobbet var jag på Life och tränade. Nu har jag suttit och tittat på en patetisk blogg. Personen har lagt ut bla två väldigt pinsamma bilder. Ååå! skulle vilja skriva mer om det men jag hoppar över det för att inte väcka arga reaktioner!

Malin! Du är verkligen underbar! Är så glad att få vara din vän!

Bild från i somras hos Martins mamma i Sthlm

Jag är stolt att vara halvfinne!

Här kommer lite påståenden och frågor OM finnar och svar AV finnar...

Alla finnar bär kniv!
- Sälvklat, vat skall man annas pära på ? Inse att en hakelpössa para är
klumpig och vilka roplem vår man inte, när man skall hämta ut pengar på
panken.

Alla finnar slåss jämt och ständigt!
- Vi låss inte jämt. Vi måste hinna pasta och supa också.

Varför bastar alla finnar?
- Varför lösa på dussvatten, när man kan vettas port siten?

Finnar svär hela tiden!
- I helvete heller! Perkele är ingen svortom, tet är ett raftuttryck.

Varför bär alla finnar gummistövlar och träningsoverall?
- Man vet altrig om tet pörjar regna på spjuttävligen.

Alla finnar är bra på backhoppning!
- Nej, para tom som inte är pra på hocki, ralli , vormel 1 eller
längdsidor.

Varför emigrerade finnar till Sverige, om det nu är så bra i Finland?
- Vi va tvungna att agera, så att vi inte skulle få ett u-land som
kranne. Tessutom ville vi tela met oss av våra kunskaper om hocki,
mopiltelefoner, tesign, arkitektur...

Finnar dricker bara Koskenkorva!
- Inte para, vi tricker Finlandia, KOFF och Lapin Kulta också.

Finnar kan inte blanda groggar!
- Jotå! Vegetarian mix: 8 cl Koskenkorva, lägg i ett ärta, låt tra i vyra
sekunter, ta port ärtan, rick!
White Christmas: 12 cl Koskenkorva och fem troppar tippex.

Är bastu och sauna samma sak?
- Pastu är för venskar, nåt tär finnar pyter om.. Sauna är tär finnar
pastar

träna, läkaren, städa

Det är vad jag ska göra idag. Jag har ju köpt nya träningskläder och det var ju inte allt för bra för plånboken. Så nu är jag tvungen att gå till gymmet och slita ut dom. Jag ska till läkaren efter det och kolla mina födelsemärken. Det är några som jag stör mig på och vill ta bort. Bla. en som sitter vid tröjkanten och skaver. Efter läkaren ska jag hämta ut mitt paket från Gina Tricot. Detta har jag beställt...


      


Hanna har rekordet!

Nu kan jag rapportera att Hanna Johansson var i mycket god form i soffan hemma hos mummu och ukki. Hon spelade toalettpappers spelet och slog nytt rekord 4.00 sekunder och puttar därmed ner min far Ronny till en inte allt för dålig andraplats 4.40 sekunder.
Grattis Hanna!

Spelet går ut på att rulla ut en toalettpappersrulle så snabbt som möjligt på iPhone.


14/2 <3

Igår var det dags för min överraskningsdag för Martin. Vi gick upp(lite senare än tänkt) åt frukost och fixade oss. När jag satte mig ner för att äta fick jag en överraskning detta kuvert låg nämligen på frukostbordetI kuvertet låg 2 biljetter till Pink! Han är bäst min Martin!Efter frukosten gick vi ut och väntade på att Billy och Fanny hämtade upp oss. Fanny och Martin visste ingenting om vad som skulle hända. Resan bar iväg till Stenungsbaden där vi hade en underbar spadag. Det var riktigt fräscht! vi badade och bastade tills vi var helt slut. Det fanns en "kall" pool på 33 grader och en varm pool. Inte nog med det så fanns det en varm pool ute och en jacuzzi. Där satt vi ute i solen och badade och kollade ut över havet där folk åkte skridskor. Hur mysigt som helst! Det fanns även 3 olika bastur. En torrbastu, en keramikbastu och en ångbastu. Under hela dagen fick vi även äta hur mycket frukt vi ville. I priset (495:-/pers) för dagspa som vi hade bokat ingick även en lättare lunch. Vi valde varsin räkmacka. Efter det var hamnade vi alla i matkoma och blev jätteslöa. Åkte hem vid 4 tiden och slappa på soffan. Jag tycker att det var väldigt prisvärt och ska nog dit snart igen! Längtar redan till nästa gång!

Alla hjärtans dag imorgon<3

Imorgon är det alla hjärtans dag och jag ska överraska mitt alldeles egna hjärta Martin! Jag kan inte säga mer för han kanske läser bloggen. Men mysigt kommer det att bli! Igår kollade vi på filmen 2012 och åt räkor. Filmen var bra men lite för mycket för min smak. Nu ska jag ta ett varmt bad!

Nu är jag långhårig

Såhär blev löshåret men jag har inte klippt in det än. Tack till hanna som "tränade" på att sätta i löshår haha! 


Löshår

Idag ska jag bli långhårig igen! Hanna vår lärling ska sätta i det på mig. Ska till salongen om några timmar. Har precis ringt läkaren med och bokat en tid för att ev ta bort några leverfläckar. Jag tänkte att det är bäst att göra det nu innan sommaren eftersom man inte får sola på ett tag. Jag kanske ska ta bort den jag har i ansiktet för den blir lätt irriterad. Men jag är rädd att det ska bli ett fult ärr! Jag får väl diskutera med läkaren om det är en bra ide.


Supersize me

igår efter jobbet köpte jag med mig Mc donalds mat hem för jag orkade inte laga något. Jag sätter mig framför tv:n för att äta och upptäcker att dokumentären "supersize me" går på tv 4. haha! jag var ju bara tvungen att titta. Varken jag eller Martin hade sett den. Fatta hur dålig den maten är eller? Usch! Idag ska jag iaf leka lite med min kusin Dante. Jag har lovat att vi ska åka pulka. Nu ska jag ta en god kopp kaffe och läsa min bok.


RSS 2.0