Kick off

Mamma (chefen) blåste oss rejält! Vi möttes upp hemma hos mamma och pappa vid halv 5 tiden. Efter det bar det av till bastun i kvartersgården där dom hade fixat lite mini spa:) med massa hudvårdsprodukter, fotbad och inpackning till håret. Vi bastade och drack lite öl och cider. Jag Malin, Linéa gick ut och rullade oss i den hårda snön. Vi fick en tid vi skulle vara klara och hjälptes åt att fixa oss.

Nästa överraskning var att vi faktiskt inte skulle åka iväg någon stans utan stanna i kvarterslokalen som mamma hade hyrt. Där inne väntade en trerätters middag. Det känns som att man hann umgås och prata mer än vad man hade gjort på tex. spa el restaurant. Till förrätt fick vi en bit smörgåstårta, till huvudrätt kött potatisgratäng och champinjonsås. Efterrätten fick vi efter den sista överraskningen.

Klockan 8 skulle någon eller några komma. vi fick tre atlenativ. 1. Våra respektive skulle komma. 2. en spådam skulle komma och spå framtiden. 3. En kille skulle komma och lära oss poker.
det var det sistnämda! Riktigt kul! Vi fick lära oss att spela "texas hold em". Han brukar jobba på krogar men mamma hade hyrt in honom till lilla kvartersgården i nol. Haha! Malin vann! Hennes segerläte var det bästa på hela kvällen!Kvällen slutade i stan för Mig, Linéa och Sandra. Jag hade så jäkla roligt! Har inte haft så kul ute på jätte länge! Är så nöjd med hela kvällen igår! Tack alla kollegor och tack till min älskade mor!

Kommentarer
Postat av: Steffi

hehe ^^ Visst var vi elaka när vi visste hela tiden? :P

2010-02-02 @ 18:28:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0