Tillbakablickar

Nu sitter jag och kollar på gamla inspelade filmer från när vi var små. Vad söta vi var! Ååå vad kul det är att blicka tillbaka på den tiden. Tänk vad bra man hade det och hur fort tiden går. Jag la märke till hur duktig jag var hela tiden och skulle hjälpa alla. Redan då=) haha! 
När man minst anar det så säger någon något kul så man garvar ihjäl sig. Typ som detta: Det är julafton och tomten ska dela ut klappar...

Tomten: Har ni varit snälla nu?
Emelie: Ja, jag har varit snäll nästan alla dagar.
Daniel: Jag har varit snäll hela dagen. Men Rebecca har inte varit snäll för hon bråkade med mig innan så att jag blev ledsen.

HAHA! Daniel var en riktig skvallerbytta! På tal om min älskade lillebror så har han ryckt in i lumpen idag. Så nu ska det bli man av grabben=)
Nu börjar snart "Paradise hotel" Så nu är jag och älskling som bänkade framför tv:n mellan 22-23.


Kommentarer
Postat av: Hej

Hej

2010-01-20 @ 22:14:57
Postat av: -Malin

Jo, jag misstänkte att han skulle införsdkaffa sig en sån.. De är tydligen som drogerna här i ale. ALLA skall ha en. Men inte jag icke, inte ens om jag fick en. Men de bevisar väl bara på min envishet, jag har bestämt mig för att inte gilla den alls. Men den är värdelös att skriva meddelanden på och de skulle jag INTE klara av, så bäst jag håller mig till knappsatsen så jag kan skriva racer som vanligt :)

2010-01-20 @ 22:27:24
URL: http://malinandrenhogrell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0