Hemma 3 dagar sedan Stockholm!Brölloppet var underbart! Dom var jättefina och Middagen och festen var jättebra! Jag hade ju tänkt lägga ut massa bilder från tillställningen men eftersom att jag var så smart och packae ner kameran men inte laddaren så blev det inga! Vi åkte ju lite i backarna med så jag har haft träningsvärk sedan jag kom hem. Men det var skönt att få åka lite i år med. På torsdag förmiddag bär det av till Stockholm där vi ska fira påsk.


Bröllop i Vemdalen

Oj, har jag inte skrivit på ett bra tag! Men det kanske är bra eftersom  att jag mest har jobbat. Men under perioden har vi haft en "babyshower" för Malin=) Det var jätteroligt för hon blev så överraskad. Vi var ca 22 stycken som hade smugit oss in i huset. Efter det kollade vi på melodifestivalen. Hmm, vad har mer hänt?! jo, jag har satt i löshår på Maria. Det blev jättefint! Men som sagt jag har jobbat mycket. Av 9 dagar har jag jobbat 8.

Imorgon ska jag iaf vara ledig och ska till banken på möte angående mitt framtida sparande. Kan ju ingenting om fonder och liknande. Sen ska jag städa och packa för jag ska nämligen på bröllop i Vemdalen. Martins kusin ska gifta sig! Det ska bli spännande, jag har aldrig varit på bröllop förut. Vi ska passa på att åka lite skidor med. Eller jag ska åka på min älskade snowboard. Hoppas vädret är bra där uppe. Vi ska vara borta tills på söndag. Ha det gott hemma ;)


Älskade fredag!

Jag och min kära har ätit god mat och nu sitter jag i soffan med ett gott glas rött i handen. Älska fredagar! Vi har precis kollat på en otroligt bra film, "The blind side" Kolla på den! Det är en film som man både skrattar och gråter till. Både jag och Martin tycker den är jättebra!


Grattis Max!

Idag fyller ju "svärfar" år grattis! Vi ska hem till honom och fira ikväll. Nu håller jag på och storstädar. Känner mig faktiskt riktigt pigg och glad. Går runt och lyssnar på Lars winnerbäck och får riktiga vårkänslor. Martin har åkt med bilen på besiktning. Hoppas det går bra! Annars blir det jobbigt att ta sig till kalaset. På fredag ska jag ha frisyrkväll på salongen i samarbete med Vakna projektet. Det brukar vara tjejer som kommer men denna gång kommer antagligen killar istället. Det ska bli spännande. Förresten nu har jag köpt en Iphone. Så nu är jag med i gänget "iPhone nördar" Man blir fan beroende=). Men nu måste jag fortsätta damma. Tjing!


RSS 2.0